Anlık Bildirim

Xiaomi’nin kordonsuz ütüsü Lofans Cordless Steam Iron satışa çıkıyor

Kordonsuz olarak ütü kullanmayı seviyorsanız Xiaomi Lofans Cordless Steam Iron ütü modeli uygun fiyatıyla sizi cezbedebilir. Lofans Cordless Steam Iron özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Son dönemde kordonsuz/kablosuz olarak kullanılabilen cihazlar kategorisine ütüler de katıldı. Yapıları gereği prizden ayrılmaması gereken bu aletler bazı pratik çözümlerle kordonsuz olarak kullanılabiliyor. Xiaomi Lofans bunun son örneği.

Lofans Cordless Steam Iron özellikleri ve fiyatı

Xiaomi iştiraki Lofans tarafından üretilen Lofans Cordless Steam Iron adındaki ütün arka kısmında kordonsuz bir priz standına sahip. Bu stand size 2 dakikalık ütü yapabilecek kadar süre sunuyor. Özel tuşuna basarak standdan ayırdığınız ütünüzü kullanabiliyorsunuz. İsterseniz kordonlu olarak da kullanabilirsiniz.

2000W enerji harcayan ütü 280ml su tankına sahip. 35 saniye içerisinde hem ütü hem de su tankı ısınabiliyor. Böylece günlük ütülerinizi kordonlu versiyonlara göre çok daha hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Kıyafetlere göre 3 farklı kullanım modu olan ütü alüminyum çerçeve ve seramik kaplama sayesinde 200 derece ısıya kadar dayanabiliyor. Ayrıca iyon kaplama da kıyafetleri yüksek ısılardan koruyor. Ayrıca bakteri ve mit üretimini de engelliyor.

Lofans Cordless Steam Iron modelini rakiplerinden ayıran ise fiyatı oluyor. Modelin satış fiyatı yaklaşık 30$ olarak belirlenmiş ve rakiplerine göre oldukça düşük bir seviyede diyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim