Anlık Bildirim

eBay’dan NFT ve Metaverse odaklı ticari marka başvurusu

Yakın zamanda NFT pazaryeri KnownOrigin'i satın aldığını açıklayan eBay şimdi de NFT ve metaverse odaklı bir ticari marka başvurusu yaptı. Bu hamle NFT ve metaverse meraklılarını heyecanlandırdı.

eBay’dan NFT ve Metaverse odaklı ticari marka başvurusu Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce NFT pazaryeri KnownOrigin’i satın aldığını duyuran eBay, bu kez NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusu ile gündeme geldi. eBay, gerçek ve sanal ürünler bulunduran çevrim içi mağaza başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

eBay, Metaverse ve NFT’lere Giriş Yapıyor

NFT ve metaverse kavramlarının hızla gelişmesi ile bu alana yapılan yatırımlar da artmaya başladı. Bu artış ile beraber birçok ünlü marka da NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvuruları yapmaya başladı. Son olarak dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan eBay‘dan bir hamle geldi. eBay, 3 adet NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusu yaptı.

Detaylandırmak gerekirse eBay, son günlerde attığı yeni adımlarla beraber metaverse dünyasına şimdiden ayak uydurmaya çalışıyor. Şirket, NFT ve metaverse dünyasını içeren çevrimiçi e-ticaret mağazası açmak için Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) başvuruda bulundu.

Ünlü avukat Michael Kondoudis, konu ile ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı:

eBay, metaverse girişiminin, kullanıcıların dijital varlıklarla etkileşime girmesine izin veren etkileşimli bir web sitesi gibi ürünler sunmayı hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim