Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 Nano için ilk su bloğu tanıtıldı

AMD'nin küçük ama güçlü ekran kartı Radeon R9 Nano yavaş yavaş perakende raflarını süslemeye başlarken, karta yönelik olarak üreticilerin hazırladığı çeşitli çevrebirimleri de aynı paralelde kendini gösteriyor. Sırada bir su bloğu var.

Alman üretici Aqua Computer, AMD Radeon R9 Nano için dünyanın ilk su bloğunu geliştirdiğini duyurdu. Tek slotlu bu su bloğu şeffaf ve alüminyum kapaklı olmak üzere iki farklı versiyona sahip olacak. AMD zaten yeni çözümler geliştirilmesi amacıyla soğutma konusunda uzman firmalarla görüşmeler yaptığını duyurmuştu. Anlaşılan Aqua Computer bunlardan birisi. 

VRM birimleri için aktif soğutma sağlayan blok, saf elektrolitik bakırdan imal edilmiş ve AMD'nin 3D şemalarına uygun olarak CNC makinesiyle işlenmiş. Tam bir kaplama sunan blok VRM birimleri ile termal pad ile bağlantı sağlıyor. Blok kartın sıcaklığını yoğun yüklerde bile 35 derecenin altında tutabiliyor.  

Su bloğunun Plexiglass'dan imal edilmiş ve sıvının akışını gösteren şeffaf kapaklı bir versiyonu mevcut. Ayrıca alüminyum plaka ile kaplanmış kapalı bir versiyonu daha bulunuyor. Aqua Computer su bloğunu gelecek hafta itibariyle piyasaya sürecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim