Anlık Bildirim

Sparkle, GTX650 OC Dragon Cyclone ve GTX650 OC grafik kartlarını resmi olarak tanıttı


Grafik kartı çözümlerinde başarılı ürünleriyle tanıdığımız Tayvanlı Sparkle, oyunseverlere yeni tecrübeler yaşatacak iki farklı grafik kartını resmi olarak tanıttı.

Kepler GK107 ailesinin iki yeni üyesi olan GTX650 OC Dragon Cyclone ve GTX650 OC grafik çözümleri, fiyat-performans açısından da oldukça dikkat çekici. Çözümler grafik sistem performansını en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlandı. Microsoft DirectX 11, NVIDIA PhysX, NVIDIA CUDA gibi gelişmiş teknolojilere de destek mevcut.

Çözümler 384 CUDA çekirdeği, 128 bitlik bellek arayüzü, 1024MB GDDR5 video bellek, PCI-Express 3.0 bağlantı arabirimi özelliklerini ortak olarak sunuyor.

Sparkle GTX650 OC grafik çözümünde ek olarak 1098MHz çekirdek saat hızı, 5000MHz bellek hızı, Mini HDMI, Dual-link DVI-I,  Dual-link DVI-D portları, verimlilik modu fanı şeklinde özelliklere sahip.

Sparkle GTX650 OC Dragon Cyclone ise 1124MHz çekirdek saat hızı, 5600MHz bellek hızı, Mini HDMI, Dual-link DVI-I,  Dual-link DVI-D portları, verimlilik modu fanı, Turbo modu fanı ve Sessiz modu fanı şeklinde özelliklere sahip.

Dragon Cyclone sunduğu bu üç farklı mod fanı ile değiştirilebilir bir fan tasarımı sunuyor. 90mm tasarımlı fanlardan verimlilik modu fanı yüzde 20 daha fazla hava akışı sağlarken, Turbo modu fanı yüzde 40 daha fazla hava basıncı ve daha fazla hava akışı ile uçlarda hız aşırtma olanağı sağlıyor. Sessiz modu fanı ise yüzde 15 oranında gürültüyü azaltarak medya uygulamaları için ideal bir PC sahibi olmanızı sağlıyor.

Dragon Cyclone'da bu fanlar değiştirilebilirken, standart modelde tek fan bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim