Anlık Bildirim

Sparkle, çift fana sahip yeni ekran kartı serisini duyurdu


NVIDIA'nin remsi iş ortaklarından olan ve başarılı ekran kartı çözümleriyle tanıdığımız Tayvanlı Sparkle, fabrika çıkışı hızı artırılmış ve çift fana sahip yeni ekran kartlarını duyurdu.

Seride yer alan yeni üyeler SPARKLE GTX 660 OC Dual Fan, GTX 650Ti Super OC Dual Fan ve GTX 650Ti OC Dual Fan şeklinde sıralanıyor. 

Modellerde kullanılan çift fanlı ve çok ince soğutma yapraklarına sahip soğutma tasarımı sayesinde, sistem grafik kartının ısısına göre düşük sıcaklıkta en düşük gürültü seviyesinde çalışıyor. Yüksek sıcaklıklarda ise performanslı soğutma sağlıyor.

SPARKLE GTX 660 OC Dual Fan modeli 960 CUDA çekirdeği, 1006MHz çekirdek hızı, 6008MHz bellek hızı, 2GB DDR5 bellek, 192 bit veriyolu genişliği şeklinde özelliklere sahipken, GTX 650Ti Super OC Dual Fan ve GTX 650Ti OC Dual Fan modelleri 768 CUDA çekirdeği, 5400MHz bellek hızı, 1GB DDR5 bellek, 128 bit veriyolu genişliği özelliklerine sahip.

Standart olarak  Microsoft DirectX 11, NVIDIA PhysX, NVIDIA CUDA, NVIDIA Surround ve Adaptive V-Sync gibi teknolojiler de destekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim