Anlık Bildirim

VTX 3D, HD7790 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

VTX 3D, HD7790 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

 Grafik birimi alanında faaliyet gösteren firmalardan birisi olan VTX 3D, AMD tarafından lanse edilen yeni Radeon HD7790 model ekran kartının kısmen özelleştirilmiş bir modelini duyurdu.
VX7790 kod adlı erkan kartı, 1GB boyutunda DDR5 video bellek barındırıyor. Standart HD7790 modeline göre 30MHz daha yüksek yani 1030MHz boost saat hızına sahip olan ürün, 1500MHz bellek hızı sunuyor. 

HD7790, diğer AMD ekran kartlarından farklı olarak grafik işlemci hızını farklı seviyelerde bilgisayarın ihtiyacına göre dinamik olarak ayarlayan bir teknolojiye sahip. Bu sayede performans, güç gereksinimi, soğutma ve sessizlik en optimum şekilde sağlanabiliyor. 

Kartta 128bit veri yolu bulunurken, 896 stream işlemci yapısına sahip. PCIe 3.0, OpenGL 4.2 ve DirectX 11.1 teknolojilerini de desteklenirken, Crossfire ve AMDHD3D destekli kart üzerinde DVI-I, DVI-D, HDMI ve DP çıkışlarına yer veriliyor. Standart VGA çıkışı kutu içerisinde gelen çevirici ile sağlanıyor.
Soğutma, tek fanlı, aliminum yapraklı ve bakır soğutma ısı borularına sahip Zalman benzeri AMD kaynaklı şık bir yapı ile sağlanmış. 

Nisan ayı başlarında raflarda yerini alması beklenen kart 149$+KDV şeklinde bir fiyat etiketine sahip olacak. AMD ayrıca yeni promosyonu kapsamında BioShock Infinite oyununu da ücretsiz olarak sunuyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim