Anlık Bildirim

Ethereum; Netflix ve Coca-Cola’yı geride bıraktı

Kripto paraların hacmi her geçen gün artıyor. Son günlerde yükselişe geçen Ethereum'un devi dünya devi markaları geride bıraktı. Bitcoin ise büyük ülkeleri geçmek üzere.

Ethereum; Netflix ve Coca-Cola’yı geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Piyasa değerine göre en popüler ikinci kripto para Ethereum’da yükseliş trendi sürüyor. 2020 yılının Mart ayında 100 dolar seviyesinin altına gerileyen Ethereum, merkezsiz finans (DeFi) ve Benzersiz Token’lar (NFT) sektörlerinde yaşanan devasa büyümenin de etkisiyle 2.000 dolar seviyesini aştı.

Ethereum’un fiyatıyla birlikte piyasa değeri de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Böylelikle dünyanın en popüler ikinci kripto para birimi Ethereum’un piyasa değeri Netflix, Adobe, Verizon, Exxon Mobile, Coca-Cola, L’Oréal gibi dev şirketlerin toplam değerini geride bırakmış oldu.

Bitcoin devlere kafa tutuyor

Ethereum; Netflix ve Coca-Cola’yı geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin’in değeri ise 1.12 trilyon dolara ulaşarak Facebook’u geride bıraktı. En değerli 10 şirket arasında Tesla, Facebook, Tencent, Alibaba gibi devleri geride bırakarak 5. sıraya yükselen Bitcoin’in bir sonraki hedefi ise süper güç olarak ifade edilen ülkelerin GSYİH’ini geride bırakmak. Bitcoin bu hedefinde emin adımlarla ilerliyor, öyle ki geçtiğimiz ay Bitcoin’in değeri, Meksika’nın GSYİH’sinin üzerine çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim