Anlık Bildirim

Nicolas Cage ve John Travolta, Face/Off 2 için yeniden bir araya gelebilir

90'ların sembol filmlerinden olan Face/Off yıllar sonra bir devam filmine kavuşuyor. İlk filmin yıldızları Nicolas Cage ve John Travolta, Face/Off 2 için yeniden bir araya gelebilir.
Face/Off 2 ilk filmin yıldızlarını yeniden buluşturabilir Tam Boyutta Gör
90'ların unutulmaz aksiyon filmlerinden olan Yüz Yüze (Face/Off), 2000'lerde sık sık televizyonda gösterilmesi sayesinde ülkemizde de sağlam bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu da Yüz Yüze'nin bir dönemin sembol filmlerinden birine dönüşmesini sağladı. Böylesine popüler bir aksiyon filminin yıllar içinde bir devam filminin ya da yeniden çevriminin çekilmemesi şaşırtıcıydı. Nitekim Hollywood geç de olsa Yüz Yüze'ye de gözünü dikti ve 2022 yılında Face/Off 2 için hazırlıklara başlandı.

Son olarak Godzilla x Kong'a imza atan Adam Wingard, 2022'de bir açıklama yaparak senarist Simon Barrett ile birlikte Face/Off 2 üzerinde çalışmaya başladıklarını açıklamıştı. O günden beri hakkında pek fazla şey duymadığımız bu proje, bu hafta yeniden gündeme taşındı.

Face/Off 2'yi Adam Wingard Yönetecek

Hollywood içinden bilgi paylaşan en önemli kaynaklardan biri olan Daniel Richtman, ilk filmin yıldızları Nicolas Cage ve John Travolta'nın devam filmi için geri döneceğini söyledi. Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da güvenilir bir kaynak olan Richtman'ın bu haberi paylaşması, Cage ve Travolta'yı yakında yeniden bir araya görebileceğimizi gösteriyor.

Öte yandan Adam Wingard'ın geçtiğimiz yıl katıldığı bir podcast'te devam filmini ancak Nicolas Cage ve John Travolta'yla anlaşırlarsa çekeceklerini söylemesi de bu iddiayı destekliyor. Belli ki Wingard ve Barrett'ın hazırladığı senaryonun merkezinde bu iki karakter yer alıyor.

Aksiyon ustası John Woo'nun yönettiği Yüz Yüze, bir terörirst saldırısını önlemek için estetik ameliyatla suçlu Castor Troy'un yüzünü alan FBI ajanı Sean Archer'a odaklanıyordu. Castor Troy'un operasyon sırasında uyanıp bu operasyonu ele geçirmesi, suçluyla polisin yer değiştirdiği bir hikâye ortaya çıkarıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2682 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
face/off, john travolta ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim