Anlık Bildirim

Fallout dizisinden beklenen haber geldi

10 Nisan'da yayınlanan ilk sezonu hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Fallout dizisi, yoluna devam ediyor. Amazon'dan beklenen haber geldi.
Fallout 2. sezon onayını aldı Tam Boyutta Gör
Sevilen oyun serisi Fallout'un merakla beklenen dizi uyarlaması, geçtiğimiz hafta Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu. Eleştirmenlerden gayet olumlu yorumlar alan dizi, izleyiciler tarafından da ilgiyle karşılandı. Dizinin gördüğü bu yoğun ilgi, 2. sezon onayını da beraberinde getirdi.

Fallout dizisinin 2. sezon onayı aldığını duyuran Amazon, dizinin Amazon Prime Video'nun bugüne kadar en çok izlenen üç yapımından biri olduğunu açıkladı. Fallout aynı zamanda The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan beri en çok izlenen Prime Video dizisi oldu.

Fallout 2. Sezon Onayını Aldı

Westworld'ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin yapımcılığını üstlendiği dizi, oyunlarda olduğu gibi Vault'ta, yani bir yeraltı sığınağında başlıyor. Vault'tan ayrılıp kıyamet sonrası bir dünyaya adım atan Lucy (Ella Purnell), bu yolculuk sırasında dış dünyanın tehlikeli yüzüyle karşı karşıya kalıyor.

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Amazon Prime Video'nun kayda değer bir bütçeyle hayata geçirdiği dizi uyarlaması bu retro futuristik temayı koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim