Anlık Bildirim

Thermaltake, Level 10 M oyun faresini tanıttı


Soğutma sistemleri ve çevre birimleri konusunda lider firmalardan Thermaltake, BMW Designworks USA ile işbirliği yaparak hazırladığı Level 10 M oyuncu faresini CeBIT 2012 fuarında resmi olarak tanıttı. Model, Cyborg RAT 7 ve Logitech G9x modellerinden esintiler taşıyor.

Fare kullanımını daha estetik hale getiren Level 10 M modeli, alüminyum tabanlı bir iskelet barındırıyor. Üst orta kısım LED ile aydınlatılmış ve oluklu yapısı havalandırma sistemine imkan tanıyor. Farenin arka kısmının yüksekliği 5mm'ye kadar ayarlanabiliyor. Sağ ve sol taraflara 5 derece eğilebiliyor. 

Yazılım desteği ile farenin 11 tuşu programlanabiliyor, LED'lerin rengi değişebiliyor ve hassasiyeti 800-8200 DPI arasında ayarlanabiliyor. Farenin 128KB dahili hafızası içerisine 5 farklı profil kaydedilebiliyor.

Thermaltake ve BMW daha önce Level 10 PC modelinin tasarımını yapmıştı. Ortaklığın ilk çevre birimi Level 10 M fare modeli oldu. Modelin çıkış tarihi ve fiyatı bilinmiyor ancak siyah, beyaz veya haki yeşili renk seçeneğiyle Thermaltake firmasının Tt eSports markası altında satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6886 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thermaltake
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim