Anlık Bildirim

Firefox'un Android sürümüne 400'den fazla yeni uzantı geliyor

Mozilla söz verdiği gibi Firefox'un Android sürümü için yeni uzantılara kapı açıyor. Şirket masaüstünden mobile uyarlanan 400'den fazla uzantının Aralık ayında kullanıma sunulacağını duyurdu.
Firefox'un Android sürümüne 400'den fazla yeni uzantı geliyor Tam Boyutta Gör
Firefox'un Android sürümü zaten uzantıları destekliyor ancak Mozilla kısa süre önce masaüstü uzantılarını mobil platforma taşımayı kolaylaştırdı. Şirket bu girişimin bir sonucu olarak ilk 400 uzantının 14 Aralık'ta kullanıma sunulacağını resmen duyurdu.

Mozilla, geliştiricilerin masaüstü uzantılarını Android'e uyarlamalarına yardımcı olmak için talimatlar yayınlamıştı. Bu talimatlar şirketin beklediğinden çok daha fazla geliştirici tarafından ilgi gördü. Yeni uzantı sayısı şimdiden 400'ü geçmiş durumda.

Firefox'un Android sürümüne 400'den fazla yeni uzantı geliyor Tam Boyutta Gör

"Geliştiricilerin hazırlıklarından çok etkilendik"

Firefox Mühendislik Direktörü Giorgio Natili konuyla ilgili olarak "Geliştiricilerin hevesi ve hazırlıkları bizi çok etkiledi. Sadece birkaç hafta önce kullanıma sunulacak birkaç yüz Android uzantımız var gibi görünüyordu, ancak artık 14 Aralık'ta çıkacak 400'den fazla Android uzantımız var" dedi.

Buna ek olarak şirket, kullanımı kolaylaştırmak için uzantı mağazasını yeniden tasarlama sözü verdi. Ayrıca resmi lansmandan önce fikir vermek amacıyla birkaç yeni Android uzantısı da yayınlandı. Söz konusu uzantılara buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sayfadan erişebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11404 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, eklenti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim