Anlık Bildirim

DSLR fotoğraf makinesi taşımak için yeni bir yol, "Spider Camera Holster"



DSLR fotoğraf makineleri boyutları nedeniyle taşımakta zorlanılan cihazlardır. Makineler ile gelen boyun askıları cihazları koruma amaçlı faydalı olsalar da, stabil olmaya yapıları nedeniyle çoğu kişi tarafından tercih edilmez. Bu nedenle geliştirilen "Spider Camera Holster" isimli DSLR taşıma aracı duyuruldu.
 
DSLR fotoğraf makinesi taşımak için yeni bir yol, 'Spider Camera Holster'
Spider Camera Holster iki parçadan oluşuyor. Birinci parça bele takılan ve kamerayı tutan kemer, ikinci parça ise makinenin alt kısmına takılarak DSLR fotoğraf makinesini tutan aparat. Oldukça sağlam bir metal malzemeden üretilen aparat ile fotoğraf makinesi taşıma zorluğu ortadan kalkıyor. Bele takılan kemer üzerinde ufak bir bölme yer alıyor ve bu bölmeye kamera altına takılan aparattaki yuvarlak uç takılarak bağlantı sağlanmış oluyor.
Bel aparatında iki farklı kilit seçeneği yer alıyor. Birinci seçenekte makine kemere takıldığı zaman kitleniyor ve çıkartmak için aparatın üstündeki ufak tuşu kullanmak gerekiyor. Diğer seçenekte ise kilit devreye girmiyor ve makine istenildiği an hızlıca çıkarılabiliyor. Kamerayı aşağıya doğru bırakmadığı için fotoğrafçıya eğilme imkanı da verebilen Spider Camera Holster, her türlü duruma karşı oturaklı yapısını koruyabiliyor.
 
DSLR fotoğraf makinesi taşımak için yeni bir yol, 'Spider Camera Holster'
Tek ve çift kamera taşıyabilen iki ayrı modeli bulunan Spider Camera Holster, tek kamera için $135, çift kamera için ise $235 fiyat etiketi ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Ürün hakkında hazırlanmış videolara aşağıdan ulaşarak, Spider Camera Holster hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.spiderholster.com 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5131 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
DSLR
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim