Anlık Bildirim

Canon'un 4K video çekebilen yeni fotoğraf makinesi EOS M50 tanıtıldı

Canon fotoğraf makinesi serisini genişletmeye devam ediyor. Dev şirket aynasız modeli olan Canon EOS M50'yi tanıttı. Cihazın tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Canon yeni duyurduğu aynasız fotoğraf makinesi EOS M50 ile ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Yeni cihazın tasarımı diğer Canon ürünlerinden pek farklı değil. EOS M5 ve EOS M6'nın altında bir segment olarak değerlendirilen EOS M50, 4K video çekimi yapma özelliğine sahip.
DIGIC 8 işlemcisi ile güçlendirilen bu çok yönlü aynasız fotoğraf makinesi, değişken açılı dokunmatik ekrana ve 24,1 Megapiksel CMOS sensöre sahip. EOS M50'nin yüksek işleme gücü sayesinde en zorlu ışık koşullarında bile etkileyici fotoğraf ve videolar çekmek mümkün. Sinematik 4K video özelliği ile Full HD'den dört kat daha fazla görüntü kalitesine sahip, yüksek çözünürlükte videolar çekilebiliyor.

Canon EOS M50'nin fiyatı ne kadar olacak?

Wi-Fi veya Bluetooth ile otomatik resim senkronizasyonu ve aktarımı özelliği sayesinde sosyal medyada kolayca fotoğraf paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca akıllı cihaz ve bilgisayarlara da hızlıca bağlanabilmeniz mümkün. Nisan 2018'de 750 dolardan satışa sunulacak Canon EOS M50 fiyatının, tercih edilecek lense göre 1.000 doları aşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim