Anlık Bildirim

Galaxy Watch 7, üç modele ve çok daha verimli çipe sahip olabilir

Samsung'un akıllı saati Galaxy Watch 7 serisi, Pro ve Classic'in yanında Ultra isminde yeni bir model ile gelebilir. Ayrıca, yeni çipset ile daha performanslı ve verimli olacağı belirtiliyor.
Galaxy Watch 7, üç modele ve çok daha verimli çipe sahip olabilir Tam Boyutta Gör
Samsung, Temmuz ayında yapacağı etkinlikte yeni katlanabilir telefonların yanı sıra yeni giyilebilir cihazlarını da piyasaya sürecek. Samsung'un akıllı saat serisi Galaxy Watch 7 de etkinlikte tanıtılacak ürünlerden olacak.

Bugün Galaxy Watch 7 serisi hakkında çok sayıda söylenti ortaya çıktı. Görünen o ki Samsung, akıllı saatinde birçok değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Samsung şuan için Pro ve Classic olmak üzere iki akıllı saat modeli sunuyor. Yeni gelen bilgilere göre şirket bu sayıyı üçe çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung, Pro ve Classic'e ek olarak Ultra varyantını da piyasaya sürebilir.

Yeni çipsetin %50 daha verimli olması bekleniyor

Aynı zamanda, Galaxy Watch 7 serisinin çok daha verimli bir yonga setine sahip olacağı belirtiliyor. Saatlerde kullanılacak Exynos W940 çipsetininin eskisine göre %30 performans ve %50 verimlilik artışı sağlaması bekleniyor. Dolayısıyla yeni saatlerin pil ömründe önemli bir sıçrama görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim