Anlık Bildirim

GeForce RTX 2060 yeniden karşınızda: Üstelik daha yüksek fiyata

Ampere tabanlı ekran kartlarının stok sıkıntısı geçen yılın modellerine yeniden şans veriyor. AIB ortakları GeForce RTX 2060 ve GeForce RTX 2060 SUPER ekran kartlarını piyasaya sürecek.

GeForce RTX 2060 yeniden karşınızda: Üstelik daha yüksek fiyata Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın Ampere mimarisi ile donattığı GeForce RTX 3000 serisinin karşılaştığı bazı stok sıkıntıları üretici ortakları farklı stratejilere yöneltiyor. RTX 2060 serisi daha yüksek fiyat etiketiyle yeniden karşımıza çıkabilir.

Daha pahalı RTX 2060

AIB segmentine yakın kaynakların doğruladığı bilgilere göre kısa süre içerisinde GeForce RTX 2060 ve GeForce RTX 2060 SUPER ekran kartlarını yeniden piyasaya sürüyor. Geçen yılın orta seviyedeki iddialı ekran kartları stok yokluğunda şans arayacak.

Bununla birlikte ekran kartlarının fiyatı geçen yılı aratacak gibi. GeForce RTX 2060 ekran kartı için 300 Avro, GeForce RTX 2060 SUPER için 400 Avro fiyat etiketleri bilgisi alınmış ancak bu kartların geçen yıl sonlarında üretimden kalkacağı gündeme gelmişti.

Hali hazırda RTX 2060 serisi ortalarda pek görünmüyor ve bulmak da biraz zor. Bu yetersizlik nedeniyle fiyatlar 350 Avro-450 Avro gibi seviyelere yükselmişti. Nvidia’nın grafik birimlerini hangi oranda AIB ortaklarına tedarik ettiği bilinmediği için muhtemelen bu fiyatların da üzerine çıkabilir ya da stoğun yeterli olduğunu düşünerek fiyatların bu seviyelerde veya altında olacağı tahmini de yapılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18330 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, GeForce RTX 2060 SUPER ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim