Anlık Bildirim

Godzilla x Kong, gişede Godzilla vs. Kong'u geçti

29 Mart'ta sinemaseverlerle buluşan Godzilla x Kong, gişede yakaladığı başarı sayesinde serinin bir önceki filmi Godzilla vs. Kong'u geride bıraktı. Film, 2014 yapımı Godzilla'yı da sollayabilir.
Godzilla x Kong, gişede Godzilla vs. Kong'u geçti Tam Boyutta Gör
Godzilla ve King Kong'u bir kez daha aynı filmde buluşturan Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), 29 Mart'ta sinemaseverlerle buluştu. Serinin bir önceki filmi Godzilla vs. Kong'un da yönetmeni olan Adam Wingard'ın imzasını taşıyan film, özellikle eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi ama bu kötü yorumlara rağmen gişede başarı yakaladı.

Gişede beklentilerin üzerinde bir açılış yapan Godzilla x Kong, vizyondaki üçüncü haftasında elde ettiği gelir sayesinde kendisinden önce gelen Godzilla vs. Kong'u geride bıraktı. Böylece film MonsterVerse evreninin en çok hasılat yapan üçüncü filmi oldu. Bugün itibarıyla filmin toplam hasılatı 485 milyon dolara ulaşmış durumda.

Godzilla x Kong, Godzilla'yı da Geçebilir

King Kong ve Godzilla gibi ikonik canavarları aynı çatı altında buluşturan MonsterVerse evreninin en çok hasılat yapan filmi Kong: Skull Island. 2017 yılında çıkan Kong: Skull Island, dünya genelinde 568 milyon dolar hasılat yapmıştı. İkinci sırada ise toplamda 529 milyon dolar hasılat yapan 2014 yapımı Godzilla var.

Geride bıraktığımız haftadaki gişe performansına bakılırsa Godzilla x Kong, Skull Island'ı geçerek ilk sırayı almakta zorlanabilir. Ancak 2014 yapımı Godzilla'yı geçerek ikinci sırayı alması pekâlâ mümkün görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim