Anlık Bildirim

Toshiba ürün gamının ilk hepsi bir arada bilgisayarını duyurdu: Dynabook Qosmio DX

Toshiba ürün gamının ilk hepsi bir arada bilgisayarını duyurdu: Dynabook Qosmio DX

Japon elektronik devi Toshiba, ürün gamında ilk "hepsi bir arada" bilgisayarını duyurdu. Firmanın Dynabook Qosmio DX olarak isimlendirdiği panel bilgisayar, tasarım özellikleriyle öne çıkmayı başarıyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen 21.5-inç ekrana sahip olan sistem, Intel platformunu kullanıyor ve Temmuz ayında satışa çıkması bekleniyor.

İşlemci olarak dizüstü bilgisayarlar için hazırlanan Corei5-540M (2.4GHz) ile güçlendirilen sistem, Intel HM55 çipset anakart üzerine inşa edilen panel bilgisayar, 4GB sistem belleğine ve 1TB depolama kapasitesine sahip. Optik sürücü olarak Blu-ray ile gelen ve Dijital TV alıcısına sahip olan panel bilgisayarda 6 adet USB 2.0 portu da bulunuyor.

Kablosuz iletişim için 802.11n WiFi desteği ile gelen sistemde HDMI portu ve 1.3 megapiksel çözünürlüğünde entegre internet kamerası gibi detaylara da yer veriliyor. 531×190×405mm boyutlarında ve 8.5 Kg ağırlığında olan panel bilgisayarın yukarıda da belirttiğimiz gibi Temmuz ayında satışa çıkması beklenirken, fiyatının 1775 Avro olacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim