Anlık Bildirim

ASUS, RGB ışıklandırmalı FX serisi harici disklerini duyurdu

ASUS, yeni FX serisi harici disklerle depolama çözümlerini genişletti. Aura Sync RGB LED sistemi ile tamamen uyumlu olan sabit diskler 5 Gb/sn'ye kadar veri aktarım hızları sunuyor.
Fazladan depolamaya ihtiyacınız varsa, ASUS'un bu hafta yeni depolama çözümü olan RGB ışıklandırma ile donatılmış ASUS FX serisi harici disklerini duyurduğunu öğrenmek ilginizi çekebilir. ASUS’un ROG Strix serisi bilgisayar çevre birimleriyle eşleşecek şekilde tasarlanan harici sabit diskler, fırçalanmış alüminyum muhafaza içinde yer alıyor. Ayrıca Aura Sync RGB LED sistemi ile tamamen uyumlu olduğunu belirtelim.
ASUS FX, güvenli 256 bit AES şifreleme ve veri sıkıştırma özellikleri sunuyor. Bununla birlikte PC'nizi, mobil verilerinizi, sosyal medyanızı ve bulut depolama alanınızı yedekleyebilen bir yedekleme yazılımı ile birlikte geliyor. Üzerinde bir adet USB 3.1 Gen1 konnektörü bulunan harici sabit disk geriye dönük USB 2.0 uyumluluğuna da sahip.

5 Gbps'ye kadar aktarım hızı

USB 3.1 Gen1'in kullanılması, sadece 485 Mbps'lik bir aktarım hızı ile sınırlı olan USB 2.0'a kıyasla 5 Gbps'ye kadar aktarım hızlarına ulaşılmasını sağlayacak. ASUS FX serisi harici diskler 128 x 80 x 16.3 mm ebatlarında ve sadece 145 gram ağırlığında. EHD-A1T, 1 TB kapasite sunarken, EHD-A2T modeli 2 TB depolama alanı sunuyor. Maalesef harici sabit disklerin fiyatı hakkında bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim