Anlık Bildirim

Huawei, akıllı saatlere kan şekeri ve akciğer fonksiyon takibi geliyor

Teknoloji devi Huawei, gelecek akıllı saatlerinde yer alacak özellikleri açıkladı. Yeni saatler, kan şekeri ve akciğer fonsiyon takibi gibi özellikler kazanacak.

Huawei akıllı saatler yeni yetenekler kazanıyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Giyilebilir teknoloji pazarının önemli isimlerinden Huawei, akıllı saatlerin sağlık sensörleri yarışında Apple ve Samsung’a katılacak gibi görünüyor. Günümüzde yaklaşık 14 günlük bir pil ömrü sunan Watch GT 3 Pro modeli ile kullanıcıların beğenisini kazanan şirket, şimdi de akıllı saatlere eklenecek yeni özellikleri açıkladı.

Müdahalesiz kan şekeri ölçümü sunacak

Bilindiği üzere popüler akıllı saat üreticilerinin ilk müdahalesiz kan şekeri ölçümü konusunda birbirleri ile olan yarışı sürüyor. Bu yarışa katılan Huawei ise, akıllı saat modellerine kan şekeri, akciğer fonksiyon takibi ve yüksek rakımda sağlık yönetimi gibi yeni özellikler kazandıracağını açıkladı. Ayrıca tüm bu özellikler, erken uyarı sistemi ile birlikte Huawei'nin TruSeen sistemine dahil edilecek.  

Bununla birlikte Huawei, akciğer fonksiyon izleme sisteminin toplanan verilerin bir kombinasyonunu kullanarak kullanıcının Kronik Obstrüktif Akciğer hastalığı (KOAH) riskini tahmin edeceğini, yüksek rakım sağlık yönetiminin ise yüksek irtifalarda düşük hava basıncı ile oluşan vücut tepkilerini bildireceğini söylüyor. Akıllı saatlerin yeni özeliklere kavuşacağı tarih henüz bilinmezliğini koruyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6590 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei watch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim