Anlık Bildirim

Inno3D melez soğutuculu GeForce GTX 780 Ti ekran kartını gösterdi

Inno3D melez soğutuculu GeForce GTX 780 Ti ekran kartını gösterdi
Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları sunan Inno3D firması, şirketin tek GPU'lu en hızlı çözümü olan GeForce GTX 780 Ti için özel bir versiyon hazırladı. Yapılan açıklamaya göre iChill Black Edition olarak isimlendirilen yeni model, arttırılan bileşen kalitesi, özelleştirilen detayları ve hibrit soğutma çözümü sayesinde referans kartını potansiyelini daha da ileri taşıyor.
28nm GK110 grafik yongasından güç alan ekran kartı, 384-bit bellek veri yolu desteğine ve 3GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Performans noktasındaki en güçlü argümanı 2880 adet paralel işlem birimi olan kart, fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak bizleri selamlayacak. GPU'nun 1060MHz'de, belleklerin ise 7280MHz'de çalışacağı ifade edilen ekran kartı, Arctic firmasıın Accelero Hybrid soğutucusu sayesinde daha yüksek hızlara da çıkabilecek. 
İhtiyaç duyduğu gücü, 6pin ve 8pin PCIe konnektörlerinden temin eden ekran kartı, arttırılan bileşen kalitesi sayesinde daha yüksek hızlarda daha stabil görev yapabiliyor. SLI desteği sayesinde uyumlu sistemlerde çoklu GPU kurulumuna olanak tanıyabilen yeni model, görüntü aktarımı içinse çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. 
Inno3D'nin yeni modeli, sayısı hızla artan özel tasarımlı GeForce GTX 780 Ti modellerine güçlü bir alternatif olacak. Özellikle melez soğutucu tasarımıyla ayrılan kart, sıvı soğutma kullanımında dahi hepsi bir arada kompakt soğutucu tasarımından ötürü zorlu bir bakım süreci gerektirmiyor. Yakın zamanda yurt dışı satışına başlanacak kartın fiyatı ise şu an için bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim