Anlık Bildirim

Apple, 4.7" iPhone ile 5.5" iPhone'u farklı tarihlerde satışa sunacak

Apple, 4.7' iPhone ile 5.5' iPhone'u farklı tarihlerde satışa sunacak Tam Boyutta Gör

Eğer 8.nesil iPhone almak gibi bir planınız var ve söylentilerin doğru çıkması halinde tercihinizi 5.5 inçlik modelden yana kullanmayı düşünüyorsanız, sizin için üzücü bir haberimiz var. 


Uzakdoğu’nun önemli yayın organlarından Digitimes’ın Apple’ın tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarından edindiği son bilgilere göre Apple, iPhone 6’nın satışlarında kanibalizasyon etkisi yaratmamak için 4.7 inçlik model ile 5.5 inçlik modeli farklı tarihlerde satışa sunacak. Apple’ın öncelikle 4.7 inçlik modeli satışa sunacağını belirten kaynaklar, birkaç ay sonra ise 5.5 inçlik modelin satışına başlanacağı ve bu sayede 5.5 inçlik iPhone’un, 4.7 inçlik iPhone’un pazar payını azaltmasının önüne geçileceğini belirtiyorlar.

Bu iddia ile paralel olarak bugüne kadar, aralarında Apple’a yakınlığıyla bilinen analistlerden Ming Kuo Chi’nin de bulunduğu birçok kaynak, Apple’ın 5.5 inçlik modelin üretiminde bazı sorunlarla karşılaştığını ve bu sorunların giderilip, telefonun satışa sunulmasının ancak 2015’de olabileceğini iddia etmişti. Ancak Bloomberg ise, bu iddiaların aksine, son yayınladığı haberinde Apple’ın 4.7 ve 5.5 inçlik modeli aynı anda satışa sunacağını ve telefonların her ikisinin de üretimine başlandığını ifade etmişti.


Farklı ekran boyutlarında, iki model olarak satışa sunulacağına kesin gözüyle bakılan iPhone 6’nın, masaüstü bilgisayar sınıfında daha hızlı A8 işlemcisi, 7 mm’den daha ince tasarımı, gelişmiş kamerası ve iOS 8’in sürpriz bir özelliği ile dikkatleri üzerine toplaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2095 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 8, Apple ve iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim