Anlık Bildirim

iPhone almak için bebeğini sattı

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Tong'an şehrinden 19 yaşındaki bir genç, kendisine bir iPhone ve bir motosiklet almak için 18 günlük kız çocucuğunu internetten bulduğu bir adama sattı.
19 yaşındaki Çinli bir genç iPhone ve motosiklet almak amacıyla 18 günlük kız çocuğunu sattı. Durumu daha da vahimleştirense bebeğin annesinin olayın illegal olduğuna dair hiçbir fikrinin olmadığını belirtmesi oldu.

Savunmasız bebeğini popüler sosyal medya platformu QQ üzerinden bulduğu bir kişiye satan A Duan isimli genç, karşılığında 23,000 yuan (3,520 dolar) aldı. Bebeğini yalnızca 3,520 dolar için satan A Duan, daha sonra bu parayı kendisine bir iPhone ve motosiklet almak için kullandı. Satın alan kişiyse bebeği kız kardeşi için aldığını açıkladı.

A Duan bu olaydan kısa bir süre sonra kendisini polise ele verdi. Bebeğin satılmasının ardından şehri terk eden anne Xiao Mei ise daha sonra polis tarafından yakalandı. A Duan üç yıllık hapis cezasına çarptırılırken, Xiao Mei iki buçuk yıllık şartlı tahliye aldı. İkilinin cezaları suçlunun kendisini ele vermesi ve Xiao Mei'nin orta okula giden kardeşiyle engelli anne babasına bakıyor olması gibi sebeplerden dolayı azaltıldı.

Anne Xiao Mei yakalanmasının ardından,"Ben kendim evlatlığım. Mahallemdeki çoğu insan da çocuklarını yetiştirmeleri için başka ailelere veriyorlar. Bunun illegal olduğunu bilmiyordum." ifadelerini kullandı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8394 kez okundu.
32 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çin, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim