Anlık Bildirim

İşte tüm detaylarıyla Zotac GeForce GTX 480 AMP! Edition

Resmi satışı geçtiğimiz ay başlayan GeForce GTX 480 için özel tasarımlı çözümler gün ışığına çıkmaya başladı. Daha önce EVGA ve Inno3D gibi firmalar su soğutma GeForce GTX 480 modellerini tanıtmakla birlikte, hava soğutma arenasında ciddi değişiklikler içeren modeller ortaya çıkmamıştı. Ekran kartı üretiminde Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından biri olan Zotac, GeForce GTX 480 AMP! Edition ile fabrika çıkışı hız aşırtmalı ve özel soğutmalı Fermi düellosunu başlatan isim oluyor ve yeni kartını pazara sunmaya hazırlanıyor.

40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan DirectX 11 destekli GF100 GPU'sunun güç verdiği ekran kartı 384-bit bellek veri yolu desteğine, 480x paralel işlem birimine ve 1536MB GDDR5 bellek kapasitesine sahip. Zalman tarafından hazırlanan 2.5-inç büyüklüğündeki fan kontrollü özel soğutucusu ile referans tasarıma kıyasla daha serin ve daha sessiz çalıştığı belirtilen ekran kartı, yukarıda da belirttiğimiz gibi fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak geliyor. İşte Zotac GeForce GTX 480 AMP! Edition'ın resmi saat hızları;

- Grafik İşlem Birimi: 750MHz (referans modelde 700MHz)
- Paralel İşlem Birimleri: 1512MHz (referans modelde 1401MHz)
- Bellekler: 3800MHz (referans modelde 3696MHz)

Resmi Zotac dökümanlarına göre ısıl güç tasarımı 255 Watt olan ekran kartı, çift DVI ve mini HDMI 1.3a konnektörlerine sahip. Zalman tarafından hazırlanan soğutucusu ile kaslı bir görünüme bürünen Zotac GeForce GTX 480 AMP! Edition için henüz açıklanmış fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim