Anlık Bildirim

Tom Lee:"Bitcoin hala sağlam"

Ünlü yatırım analisti Tom Lee, geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası hakkında:"Piyasaya bir panik durumu hakim fakat buna rağmen Bitcoin hala sağlam." açıklamasında bulundu.
Bitcoin, 6,000 dolar seviyesini kırdı ve düşüşe geçti. Ekim ayı boyunca 6.000 - 6,500 dolarlık fiyat aralığında kalmıştı. Bu fiyat bandının arasında bir müddet durduktan sonra geçtiğimiz günlerde 4.200 dolara kadar düştü. 
Funstrat's CEO'su Tom Lee, Bitcoin'in ve dijital para piyasasının durumu hakkında:"Dünyadaki piyasalar kırılgan durumda ve ortada bir panik hali var. Bu durum Bitcoin'in battığı anlamına mı geliyor? Hayır. Kullanım durumu hala var, ama kısa vadede panik, paniktir."  yorumunda bulundu.
Lee, Bitcoin'in kullanım alanının hiçbir zaman bitmeyeceğini ve hep devam edeceğini, oluşan sert düşüşlerin sebebinin de kripto para piyasasındaki panik olduğunu söyledi.
Ünlü analist, Bitcoin'in 6.000 dolar eşiğinin altına düşmesiyle yatırımcıların paniğe kapılıp ellerindeki Bitcoin'i sattığını, bu yüzden söz konusu kripto para biriminin sert bir düşüş yaşadığını söyledi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim