Anlık Bildirim

Apple, Samsung’un delil sızdırması nedeniyle davanın hükmen kendi lehine sonuçlandırılması talep etti


 Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin San Jose şehrindeki Güney Bölge Mahkemesi'nde devam eden Apple ile Samsung arasındaki hukuk mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından kabul edilmeyen belgeleri kamuoyuyla paylaşan Samsung, bu hareketiyle duruşmanın hakimi Lucy Koh'u oldukça kızdırmıştı. Apple cephesinden de tepki çeken bu durum, 'alçakca' olarak nitelendirildi. Durumu sadece 'alçakca' olarak nitelendirmekle kalmayan Apple, davanın hükmen kendi lehine sonuçlandırılması için mahkeme heyetine başvuruda bulundu. Söz konusu başvuruda, Samsung'un geciktirme stratejisi uyguladığını öne sürüldü. Ayrıca , Samsung'un daha önce düzenli olarak kanıt yok ettiği ve şimdide jüriyi etkilemek için kanıt sızdırdığı belirtildi. Bu gerekçelerden ötürü mahkeme heyetine başvuruda bulunan Apple, Samsung'un kendilerine ait patent ve tasarımları izinsiz kullandığına dair bir karar alınmasını ve davanın kendi lehine sonuçlanmasını talep etti.

Apple tarafından mahkeme heyetine sunulan bu talebin mahkemenin seyrinde nasıl bir etki yaratacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3295 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim