Anlık Bildirim

Google, Virgin Galactic firmasına ortak olabilir

Google, Virgin Galactic firmasına ortak olabilir

Son dönemde özellikle konum tabanlı servislerine ve interneti tüm dünyaya sunma amaçlarına yönelik olarak pek çok insansız hava aracı veya uydu teknolojileri geliştiren firma satın alan Google, önemli bir ortaklığa imza atabilir.

Sektörden gelen bilgilere göre Google, uzay turizminin öncü firmalarından Virgin Galactic'e ortak olabilir. Sir Richard Branson'un sahibi olduğu Virgin Galactic'e Google'ın ilk etapta 30 milyon dolar ile ortak olacağı belirtiliyor. Sonrasında ise firmanın teknolojileri için yüzmilyonlarca dolarlık yatırım yapılacak. 

Bu ortaklık ile Google'ın Virgin tarafından geliştirilmekte olan önemli teknolojilere erişim sağlayacağı tahmin ediliyor. Firma hali hazırda hem konum tabanlı servisleri için hem de internet sunmak için yakın yörüngeye uydu, gökyüzüne de insansız hava araçları göndermeyi planlıyor. Virgin'in teknolojileri bu planların geliştirilmesi açısından işe yarayacak.

Henüz ortaklık ile ilgili taraflardan bir açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki günlerde her iki firmanın da konu ile ilgili bir basın duyurusu yapması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim