Anlık Bildirim

Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü "Gear VR" ismine sahip olabilir


Oculus Rift'in geliştirdiği Oculus VR ve Sony'nin Project Morpheus'na rakip olarak kendi sanal gerçeklik gözlüğünü geliştirdiğini öğrendiğimiz teknoloji devi Samsung, Birleşik Devletler Patent ve Marka Ofisi üzerinde yapılan 12 Haziran 2014 tarihli başvuru doğrultusunda bu ürününü "Samsung Gear VR" adıyla pazara sunulabilir.
Samsung tarafından yıl sonuna kadar kullanıcıların beğenisine sunulabileceği belirtilen ve şimdiden bazı oyun geliştiricilerin elinde bulunan sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR (Virtual Reality / Sanal Gerçeklik), tüm detaylarına burada değindiğimiz gibi Oculus VR ile ortak bazı çalışmalar doğrultusunda geliştiriliyor. Daha çok medya üzerine odaklandığı belirtilen ürün, yine gelen detaylara göre dahili bir ekran taşımıyor ve microUSB üzerinden yapılacak bir bağlantı ile akıllı telefonları ekran haline (Özel optikler sayesinde) getiriyor. Ekran barındırmama ihtimali nedeniyle düşük bir fiyat etiketiyle satışa çıkacağı tahmin edilen Samsung Gear VR'ın, Android yerine Tizen işletim sistemiyle gelmesi gibi bir durumu da bulunuyor.
Samsung ile Oculus VR arasındaki ilişkinin sonuçları merakla beklenirken, Gear VR'ın satış fiyatı ve piyasaya sürülme tarihi ise şimdilik bilinmiyor.
Not: Aşağıdaki görsel temsilidir. 
 
Samsung'un sanal gerçeklik gözlüğü 'Gear VR' ismine sahip olabilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1257 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, gear vr ve sanal gerçeklik
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim