Anlık Bildirim

Türk Telekom Okulları Projesi, ülkemize 17 doktor adayı kazandırdı

Ülkemizde iletişim denildiğinde akla gelen ilk firmalardan olan Türk Telekom, teknoloji yatırımlarının yanı sıra "Türkiye'ye Değer" çatı markası altında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ilk meyvelerini vermeye başladı. Firmanın "Türk Telekom Okulları Parojesi" kapsamında kapılarını açan Siirt Türk Telekom Fen Lisesi, başarılara imza atmaya devam ediyor.

Siirt Türk Telekom Fen Lisesi'nden mezun olan 49 öğrencinin 29'u, hayatlarının önemli virajlarından biri olan üniversite sınavlarını başarıyla atlatırken; bu öğrencilerin 17'si ise farklı üniversitelerin tıp fakültelerine girmeye hak kazandı. Siirt Türk Telekom Fen Lisesi Öğrencileri tıp fakültesi dışında, eczacılık, fizik tedavi ve rehabilitasyon, otomotiv mühendisliği, moleküler biyoloji ve genetik, inşaat mühendisliği, İngilizce işletme, anestezi ve hemşirelik bölümlerine girdiler.

Türkiye'de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları projesi kapsamında 30 bini aşkın öğrenci modern eğitim ortamına kavuşurken; Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı ile hayata geçirilen proje toplam 76 adet eğitim binasını kapsıyor.

Türk Telekom Okulları Projesi, ülkemize 17 doktor adayı kazandırdı Tam Boyutta Gör

Ayşegül MARANGOZ, Büşra ALP, Musa DELEK, Fatih BUDAK, Muhammed ÇOBAN

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11637 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, ttnet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim