Anlık Bildirim

Leica SL2-S içerik üreticilerine ağırlık veriyor

Leica’nın yeni SL2-S tam kare fotoğraf makinesi 4GB tampon belleği sayesinde kayıt alanının boyutuna göre sınırsız Cinema 4K 10-bit video aktarımı yapabiliyor.

Leica SL2-S içerik üreticilerine ağırlık veriyor Tam Boyutta Gör

Dünyaca ünlü fotoğraf makinesi üreticisi Leica bu hafta içerik üreticilerini ön plana aldığı yeni modelini duyurdu. Leica SL2-S orijinal modele göre video tarafında bazı önemli iyileştirmeler alıyor.

Leica SL2-S özellikleri ve fiyatı

Leica SL2-S modeli serinin aksine yeni bir 24MP çözünürlüğünde BSI CMOS tam kare sensör ile geliyor. Çözünürlük biraz düşse de Maestro III görüntü işlemcisi sayesinde video yetenekleri gelişiyor.

Kamera SD kartlara veya HDMI üzerinden harici kaydedicilere 4:2:2/10-bit Cinema 4K 30fps tam kare video kaydı yapabiliyor. Cinema 4K çözünürlüğü ASP-C kırpması olursa 60fps seviyesine çıkabiliyor. Yine Full HD çözünürlükte bu kez 120fps veya kırpma ile 180fps oluyor.

Leica SL2-S içerik üreticilerine ağırlık veriyor Tam Boyutta Gör

Leica sınırsız video kaydı için makineye 4GB boyutunda bir tampon bellek eklemiş. Bu sayede kaydedilen depolamanın kapasitesi boyunca kayıt yapmak mümkün oluyor. Diğer taraftan saniyede 5 kare tam çözünürlükte mekanik deklanşör ile fotoğraf çekimi de aynı şartlara tabi. Elektronik deklanşör ile 25 kare/saniye oluyor.

ISO değeri 100 bine çıkabilen kamera OLED elektronik vizör ve 3.2 inçlik dokunmatik LCD ekran barındırıyor. 96MP birleştirilmiş görüntüler oluşturabilirken çift UHS-II kart yuvası, üst bilgi ekranı, gövde içi dengeleyici, L mount, Bluetooth, WiFi gibi özelliklere yer veriyor. Leica SL2-S modeli 4895$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim