Anlık Bildirim

Microsoft Edge'de cihazlar arasında sekme paylaşmak artık mümkün

Bir süredir test aşamasında olan Microsoft Edge'de cihazlar arasında sekme paylaşabilme özelliği artık kararlı sürümle kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Microsoft Edge'ye cihazlar arası sekme gönderme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Microsoft, kullanıcıların cihazlar arasında geçiş yaparken kaldıkları yerden kolayca devam etmelerini sağlayacak yeni bir özelliği Edge tarayıcısında  kullanıma sunuyor. Bir süredir test edilen cihazlar arası sekme paylaşımı, Edge'nin son kararlı sürümüyle birlikte kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Edge'de cihazlar arası sekme paylaşımı

Nisan ayının sonlarından itibaren cihazlar arası sekme paylaşımı özelliği Edge Canary'de test ediliyordu. Mozilla Firefox ve Google Chrome'da bir süredir mevcut olan sekmeleri farklı cihazlar arasında paylaşma özelliği nihayet Edge'nin son kararlı sürümüyle kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Microsoft Edge'in yeni sekme paylaşım aracı, kullanıcıların URL'yi e-postayla göndermeleri veya kaldıkları yerden devam etmek için geçmişlerini gözden geçirmeleri gerekmeden yalnızca birkaç tıklamayla sekmeleri farklı cihazlara göndermesine olanak tanıyor.

Microsoft Edge'ye cihazlar arası sekme gönderme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Özelliği kullanmak için bir web sayfasını açmak ve sonrasında adres çubuğuna tıklamak gerekiyor. URL'nin yanında yer alan “Bu sayfayı gönder” seçeneği seçildikten sonra aynı Microsoft hesabıyla oturum açılmış tüm cihazlar listeleniyor.

Microsoft Edge'ye cihazlar arası sekme gönderme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Ayrıca bağlantılara sağ tıklayıp bağlantıyı paylaşacağınız cihaz da seçilebiliyor. Bağlantılara sağ tıkladıktan sonra bağlantıyı seçilen cihaza göndermek için dokunabileceğiniz küçük bir dizüstü bilgisayar ve telefon simgesiyle cihazın adı yer alıyor.

Cihazlar arası sekme paylaşımı, Edge'nin kararlı sürümüyle sunulmaya başlanmış olsa da şu an için tüm kullanıcılar için kullanılabilir görünmüyor. Zamanla kademeli olarak tüm kullanıcılar bu özellikten faydalanmaya başlayacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim