Anlık Bildirim

Samsung Gear Fit 2 basın görseli karşınızda

Yaklaşık bir haftadır Gear Fit 2 ile ilgili görseller yoğunlaşmaya başladı. Şimdi karşımızda, cihazı daha net bir şekilde inceleyebileceğimiz bir basın görseli var.

Samsung’un beğenilen fitness bilekliği Gear Fit, kısa bir süre sonra devam modeline kavuşacak. Hem sızıntılar, hem de Samsung’un kazara resmi sitesinde yer vermesi, kafalarda şüpheye yer bırakmıyor. Son gelen basın görseli ise, arayüz hakkında da ipuçları barındırıyor.

Sızdırılan görseller, tasarım hakkında soru işaretlerini gidermiş durumda. Gear Fit 2, ilk nesilden biraz daha kavisli ve ergonomik bir yapıya sahip. 1.84 inçlik Super AMOLED ekranın yanında GPS yongası ile, daha akıcı bir şekilde konum tespiti ve mesafe hesaplamaları yapılabilecek.

Gear Fit normalde fitness takibi yapmanın yanında akıllı telefondan gelen çağrı, SMS, WhatsApp, email gibi pek çok uygulamanın bildirimini de ekranından yansıtabiliyordu. Yeni nesilde de aynı özellikler korunacaktır.

Gear Fit 2 ile ilgili yeni görselde dikkat çeken nokta ise kullanıcı arayüzü. Daha modern bir yapıya sahip olduğu görülen arayüz, Galaxy S7 serisi ile gelen koyu renk temasına uyum sağlamış. Ayrıca fitness değerlerinin köşe kısımda yoğunlaştığı görülüyor.

Gear Fit 2 ile birlikte Gear IconX adında bir fitness kulaklığı da tanıtılacak. Tamamen kablosuz olan kulaklıklar hem birbirlerine hem de telefona Bluetooth üzerinden bağlanıyor ve stereo ses tecrübesi yaşatabiliyor. Her iki ürünün IFA 2016 fuarında tanıtılması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim