Anlık Bildirim

Championship Manager 17 ile efsane olun

Square-Enix, geçen yıl indirmeye sunduğu Championship Manager: All-Stars adındaki menajerlik oyunundan sonra, şimdi de Championship Manager 17 ile karşımızda.

Menajerlik oyunları, masaüstünde olduğu kadar mobilde de ilgi görüyor. Square-Enix, geçen yıl indirmeye sunduğu All-Stars adındaki menajerlik oyunundan sonra, şimdi de Championship Manager 17 ile karşımızda.

12 ülkede 25 lig ve 450 takımın lisansını alan CM 17, uzun soluklu bir maceranın kapılarını açıyor. Tottenham Hotspur menajeri Mauricio Pochettino’yu kapağına taşıyan oyun, sıfırdan başladığınız kariyerinizde efsane olma imkanını sunuyor.

Daha kolay ve sade bir arayüze sahip olan oyunda, takımınızı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorsunuz. Maçlar kazandıkça yönetimin ve taraftarın desteğini arttırırken, elde ettiğiniz gelirlerle de yeni oyuncular transfer ediyor veya antrenörler ediniyorsunuz.

Takımın her ayrıntısını düşünmek zorunda olduğunuz CM 17, ülkemizden de Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarını seçebilmenizi sağlıyor. İlk etapta küçük takımlarla başlayabildiğinizi ve rozetler kazanmadan büyük takımları alamadığınızı belirtelim. Oyun ücretsiz.

Google Play linki için tıklayınız
App Store linki için tıklayınız
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33055 kez okundu.
8 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, championship manager 17 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim