Anlık Bildirim

Pinball tadında Angry Birds Action

Rovio’nun sadece oyun değil hediyelik eşya ve oyuncak satışlarında da beğenilen yüzü Angry Birds, Pinball benzeri bir tema ile yeniden mobil dünyaya dönüyor.

Yıllardır Angry Birds oyunlarıyla ekranlarımızdan düşmeyen Rovio, uzun metrajlı animasyon filminin vizyona girmesinden önce, yeni bir oyun ile karşımıza çıktı. Pinball tadındaki bu yeni oyun, animasyon filminden de esintiler taşıyor.

Tepe kamera açısından oynanan Angry Birds Action, alıştığımız domuzlara kuş fırlatma temasından oldukça uzaklaşmış. Yukarıda da değindiğimiz gibi, animasyon filmine vurgu yaptığı için, karakterler de biraz daha uzamış ve hareketlenmiş. Ayrıca, oyun içerisindeki pek çok mekan, bizi filme ısıtmayı amaçlıyor.

Oyunda yine sapan tarzında kuşumuzu çekip bırakıyoruz. 3 turlu bölümlerde, alandaki tüm yumurtalara çarpmak temel amaç. Bunun için açıyı iyi ayarlamak gerekiyor. Alan içerisinde kuşu sektirecek çeşitli nesneler mevcut. Ayrıca hızını kesecek ve durduracak engeller de bulunuyor. Bunları iyi hesap ederek, tüm yumurtaları kırmaya çalışıyorsunuz.

Kırmızı kuş ile başladığınız oyunda, daha sonra sarı ve siyah kuşa da kavuşabiliyorsunuz. Hepsinin kendisine ait özel yetenekleri var ve bunları yeri geldiği zaman kullanabiliyorsunuz. Rovio’nun kendisine has canlı ve renkli dünyasını yansıtan oyun, 90 civarında bölüm ile sevenlerini ekrana bağlayacaktır. Film, 13 Mayıs tarihinde vizyona girecek.


iOS linki için buraya tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim