Anlık Bildirim

Rafadan Tayfa artık mobilde

Çocukları ekran başına toplayan TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa, artık mobil platformlarda da bizlerle. Sevilen karakter Akın, torneti ile maceradan maceraya atılıyor.

TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa, uzun bir bekleyişin ardından nihayet mobil platformlardaki yerini aldı. Rafadan Tayfa Tornet sonsuz koşu türünde ilerliyor ve heyecanı bölmemek adına, can barı konulmuş.

Oyunda Akın olarak tornet ile İstanbul sokaklarında maceraya atılıyorsunuz. Yolunuzdaki çeşitli gazoz kapaklarını ve güçlendirmeleri toplarken, aynı zamanda Hayri, Basri Amca ve Sevim’i gidecekleri yere bırakmanız gerekiyor.

Uzman psikologlar eşliğinde geliştirilen oyun, sürükleme yoluyla kontrol ediliyor. Yolunuzdaki engellere çarptıkça can barınız azalıyor. Eğer hiç çarpmadan giderseniz, bar dolmaya başlıyor. Bu, türün diğer örneklerine nazaran heyecanı uzun tutmayı başarıyor.

Reklamsız olan oyun; yardımlaşmayı anlatma, el ve göz koordinasyonu, odaklanma ve bilişsel kabiliyetleri geliştirme gibi amaçlar taşıyor.

App Store linki için tıklayınız 

Google Play Store linki için tıklayınız 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim