Afad Haberleri

Etiket
Son dakika afad haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), afad hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
6 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
28 HABER

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Afad Son Dakika Haberleri

Güncel Afad Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika afad haberleri de dahil olmak üzere afad ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 0 galeri ve 28 adet afad haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 2 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

afad İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel afad haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Afad Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni afad haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son afad haberlerini okuduktan sonra, Zamazingo İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

AFAD Hakkında

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı veya kısa adıyla AFAD; 29 Mayıs 2009 tarih ve 5902 sayılı kanunun 17 Haziran 2009'da Resmî Gazete'de yayımlanmasıyla; İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü (SSGM) ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü (TAY) yerine kurulan afet ve acil durum yönetimi kurumudur. Kurum Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak çalışmaktadır. Afet öncesi hazırlık ve zarar azaltma, afet esnasında yapılacak müdahale ve afet sonrasındaki iyileştirme çalışmalarının yönetim ve koordinasyonunu gerçekleştirmek, kurumun temel görev ve amacıdır.

Her ilde valiye bağlı İl Afet ve Acil Durum Müdürlükleri bulunmakla beraber; 11 ilde bulunan Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlükleri, bu kuruma bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedirler.

AFAD hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim