Anlık Bildirim

Ridge Racer Slipstream bu hafta ücretsiz

Bandai Namco’nun uzun bir geçmişe sahip yarış oyunu serisi Ridge Racer, mobil platformlardaki sürümünü ücretsiz olarak bu haftalık iOS kullanıcılarına sunuyor.
 

Apple’ın her hafta ücretsiz olarak sunduğu uygulama promosyonunda bu hafta önemli bir yapım bizi bekliyor. 24 yıllık geçmişe sahip Bandai Namco’nun Ridge Racer serisinin mobil oyunu Ridge Racer Slipstream ücretsiz olarak sunuluyor.

 

Bilgisayar ve konsollarda 25 farklı sürüm ile boy gösteren seri, son olarak mobil platformlara konu olmuştu.  Ridge Racer Slipstream görsellik ve oynanış mekaniği ile en iyi yarış oyunlarından birisi haline geldi. Oyun 14TL fiyat etiketine sahipti.

 

12 farklı aracı satın alarak kullanabildiğiniz oyunda yüzlerce özelleştirme seçeneği sunuluyor. 10 farklı bölgede 20 farklı pist görkemli bir şekilde tasarlanmış ve konsol tadında bir atmosfer oluşturuyor. 6 Grand Prix serisinde ise 100 civarında yarış sizi bekliyor. Dilerseniz kariyer modunda ilerleyebilir dilerseniz de arcade modunda tekli yarışlar yapabilirsiniz.

 

Oyunun önemli tarafı 8 kişiye kadar arkadaşlarınızla kapışabilmeniz. Bu da oyuna ayrı bir heyecan katıyor.  Ridge Racer Slipstream oyunu Android tarafında da reklam destekli ve ücretsiz olarak sunuluyor. 

 
 
Ridge Racer Slipstream: Google Play II App Store 

 

 

 

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim