Anlık Bildirim
Şu anda 1 kişi burada

Star Wars: Puzzle Droids indirmeye sunuldu

Star Wars evreninde genelde aksiyon sahnelerine alışığız ancak nadir de olsa farklı türler karşımıza çıkıyor. Star Wars: Puzzle Droids bir renk eşleştirme oyunu ve bu açıdan bir ilk teşkil ediyor.

Son bir kaç yıldır Star Wars evreni oldukça hareketlenmiş durumda. 10 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönen seri beraberinde pek çok masaüstü ve mobil oyun da getirmişti. Star Wars evreninde genelde aksiyon sahnelerine alışığız ancak nadir de olsa farklı türler karşımıza çıkıyor.

Star Wars: Puzzle Droids bir renk eşleştirme oyunu ve bu açıdan bir ilk teşkil ediyor. Sürekli aksiyondan ziyade biraz zekaya yönelik oyun isteyenleri hedefleyen Star Wars: Puzzle Droids, BB-8 robotunun hafızasını canlandırmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

50’den fazla bölümde renk eşleştirme yaparak görevleri tamamlamaya ve anıları açmaya çalışıyorsunuz. 3’ten fazla eşleştirmelerde çeşitli güçlendirmeler kazanırken, bazı bölümlerde gelen robot solucanları da yine eşleştirme yaparak kullanabiliyorsunuz.

Star Wars: Güç Uyanıyor hikayesi etrafında şekillenen oyunda Rey, Finn ve Poe Dameron gibi karakterler karşınıza çıkıyor. Oyun ücretsiz.

 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim