Anlık Bildirim

Suicide Squad maceraya mobilden başlıyor

DC Comics’in kötüler çetesi Suicide Squad, 5 Ağustos tarihinde vizyona girecek. Filmden önce, hikayeyi ucundan yaşamak isteyenler, Suicide Squad: Special Ops oyununu deneyebilir.

Batman V Superman ile yıla iyi bir başlangıç yapan DC Comics, Suicide Squad ile heyecanı yükseltmeye hazırlanıyor. Her zaman olduğu gibi, filmin vizyona girmesinden önce, mobil oyunu da indirmeye sunuldu.

Suicide Squad: Special Ops adındaki oyun, FPS tarzında geliştirilmiş ancak senaryolu bir kule savunma oyununa benziyor. Deadshot, Harley Quinn ve El Diablo karakterlerinden birisini seçtikten sonra, yine kalan iki karakter ile birlikte, dalga dalga gelen düşman saldırılarını püskürtmeye çalışıyorsunuz.

Her karakterin kendine özgü silahı var. Ayrıca belirli bir vuruş sonrasında, karakterlerin özel yetenekleri ortaya çıkıyor. Ekran üzerinde hareket etme ve nişan alma kontrolleri bulunurken, karakterler otomatik olarak saldırıya geçiyor.

Filmle bağlantılı olarak, çeşitli mekanlarda ilerliyor ve düşman dalgalarına karşı koyuyorsunuz. Eğer karakteriniz ölürse, kalan sağ karaktere geçiş yapıyorsunuz. Tüm karakterler öldüğünde oyun bitiyor. Bu kez bölüme baştan başlamanız gerekiyor.

Çeşitli sağlık ve mermi desteklerini düşmanlardan düşürüyor veya güzergah üzerinde bulabiliyorsunuz.  Para kazandıkça, silahlarınız ve yetenekleriniz gelişiyor. Tabii ki düşmanlar da güçleniyor. Filmin canlı ve parlak renklerini yansıtan oyun, ücretsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim