Anlık Bildirim

Bundle 3. yılında iPhone 7 hediye ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra küresel ölçekte de başarılı işlere imza atan Bundle, üçüncü yılında kullanıcılarına iPhone 7 hediye ediyor. İşte Bundle’dan iPhone 7 kazanmak için yapmanız gerekenler:

Bundle 3. yılında iPhone 7 hediye ediyor! Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin en çok tercih edilen haber okuma uygulamalarından olan Bundle, ülkemizdeki başarısının yanı sıra farklı ülkelerde de küresel ölçekli rakiplerinin zaman zaman önüne geçmeyi başarıyor. 17 farklı ülkeden 8000’in üzerinde kaynağı kullanıcılarla buluşturan platform, 500 binden fazla aktif kullanıcısı ile önemli bir güç.

 

Ayda 2 milyon farklı haberi kullanıcılarına hızlı bir şekilde ulaştıran ve editoryal filtreden geçirilmiş bildirimler ile gündemi anbean takip etmeye imkan tanıyan yazılım, toplamda 50 milyon üzerinde görüntüleme elde etmiş.  Google Play Store’da ve AppStore’da sürekli önerilen yazılımlar arasında gösterilen Bundle, kullanıcılarına teşekkür etmek adına üçüncü yılında 3 iPhone 7 hediye ediyor.

 

Kullanıcıların kampanyaya katılmak için öncelikle Bundle’ı Android veya iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarına indirmesi gerekiyor. Sonrasında uygulama içinde yer alan katılım formunu doldurup, çekilişe dahil olabiliyor. Kampanya koşulları ve diğer detaylar için kaynaktaki yer alan bağlantıyı ziyaret edebilir veya buradaki bağlantıdan Bundle’ı indirebilirsiniz.

 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11415 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, bundle ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim