Anlık Bildirim

Gmailify ile tüm e-posta servislerini Gmail'e dönüştürün

Gmail dışında başka e-posta servislerini de kullanıyorsanız ve bunların kullanışlı olmadığını düşünüyorsanız güzel bir haberimiz var.Gmailify ile artık her e-posta adresini Gmail gibi yönetebilirsiniz
Google, yaklaşık bir yıl önce Yahoo! ve Outlook.com servislerinin de Gmail'e eklenmesine izin vererek önemli bir girişime imza atmıştı. Bu sayede artık @yahoo.com veya @outlook.com gibi uzantılara sahip adreslerde Gmail'e eklenerek tıpkı Google hesabıymış gibi kontrol edilebiliyordu. Şirket bu kez desteği biraz daha genişleterek buna Gmailify adını verdi.

Gmailify ile birlikte artık eklenebilen e-posta servisleri konusunda sınırlar da ortadan kalkmış oldu. Herhangi uzantıya sahip bir e-posta adresini Android akıllı telefonunuzun Gmail uygulamasına eklediğinizde Gmail hesabı ile birlikte sahip olduğunuz tüm özellikleri kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Yenilik, özellikle şirket uzantılı e-posta adresi kullanmak zorunda kalanlar için kurtarıcı nitelikte olabilir. Gmailify'a eklediğiniz adresleri kendi servisleri üzerinden kullanmaya devam edebileceğinizi de hatırlatalım.

Gmailify özelliğini aktif etmek ve daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim