Anlık Bildirim

Google Haritalara etkinlik ekleme özelliği geliyor

Yakında Google Haritalar uygulamasında çevrenizdeki halka açık etkinlikleri de keşfedebilmeniz mümkün olacak. Yeni özellikte en büyük iş yerel rehberlere düşüyor.

Google’ın Haritalar uygulaması kullanıcıları da işin içine dahil etme ve daha akıcı bir navigasyon tecrübesi sunma adına pek çok düzenleme seçeneğini hayata geçirmişti. Şimdi de halka açık etkinlik ekleme özelliği geliyor.

Daha fazla etkileşim

Bazı yerel rehberlerin erişimine açılan ve uygulamanın yardım sitesine eklenen yeni özellik halka açık olarak yapılacak etkinliklerin haritaya eklenmesini sağlıyor. Böylece kullanıcılar yakınlarında gerçekleşen etkinlikleri haritada görebiliyor. Etkinlik sayfasında adres, saat, fotoğraf gibi bilgileri girmeniz bekleniyor.

Normalde çevrenizde veya şehrinizde olan biten etkinlikleri görebilmek için farklı uygulamalar ve platformlar mevcut. Google ise en çok kullanılan uygulamalarından birisine bunu entegre ederek etkileşimi arttırmaya karar vermiş gibi görünüyor.

Henüz özellik deneme aşamasında ve Katkılarınız menüsüne girdiğiniz zaman üst kısımdaki sekmeler arasına eklenmiş olarak görüyorsunuz. Hangi ülkelerde ve kaçıncı seviye rehberlerde bu özellik kullanılabilir olacak bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim