Anlık Bildirim

Google Motion Stills, Live Photos’un bir sorununa daha çözüm sunuyor

Google’ın iOS için geliştirdiği Motion Stills, Apple’ın Live Photos özelliğindeki bir hatanın daha giderilmesini sağladı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Google Motion Stills, Live Photos’un bir sorununa daha çözüm sunuyor Tam Boyutta Gör
 

Google tarafından geliştirilen ve Live Photos üzerinden GIF, video paylaşılabilmesini sağlayan Motion Stills, yeni gelen güncellemeyle Apple kullanıcılarının canını sıkan bir Live Photos sorununa daha çözüm getirdi.

Motion Stills güncellemesi sayesinde kullanıcılar, Live Photo özelliğiyle kaydedilen görsellerin ana kare seçimini çekilen video içerisinden yapabilecekler. Bu güncellemeden önce manuel olarak ayarlanamayan ana kare, anlık olayların yakalandığı durumlarda sorunlara neden olabiliyordu.

Çözünürlüğü düşürüyor 

Motion Stills’in bu kullanışlı özelliği maalesef ana karenin çözünürlüğünü olumsuz yönde etkileyebiliyor. Live Photos, ana kare olarak kullanılacak fotoğrafın 12 megapiksel olmasını zorunlu kılıyor ve videonun çözünürlüğünün düşük olmasına ihtimal tanıyordu. Ancak yeni güncellemeyle ana karenin video içerisinden seçiliyor olması, videonun çözünürlüğünün ana kareyi de etkilemesine neden oluyor.

Motion Stills'i şimdi güncelleyebilir ve uygulamanın yeni özelliğini önceden çektiğiniz Live Photos görselleriyle de kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim