Anlık Bildirim

Google Play Müzik podcast desteğine kavuştu

Google Play Müzik servisinin önemli eksiklerinden birisi Podcast yayınlara yer verilmemesiydi. Geliştirici bu kez iyi bir podcast arşivi oluşturarak desteği hizmete sundu.
Geçtiğimiz yılın son çeyreğinden itibaren Podcast yayınlarını bir araya getirmeye çalışan Google, nihayet yeterli arşive ulaşarak servisi yayınla soktu. Yeni oluşturulan arşivde yurt dışında podcastleri önemli ölçüde dinlenen önemli isimler de bulunuyor.
Google'ın hamlesinden önce bazı 3. parti uygulamalar bu işi üstlenmişti ve kullanıcılara podcast hizmeti sunuyordu. Şimdi Google Play Müzikler ile bu alandaki rekabet farklı bir boyuta taşınacak. Uygulama, dinleme alışkanlıklarımıza göre kişiye özel listeler veya öneriler sunulabilecek.
Uygulamanın iOS versiyonu henüz güncelleme almadığı için şimdilik Podcast bölümüne sahip değil. Bunun yanı sıra Google Play Müzik servisi ülkemizde kullanılma açılmadığı için Podcast bölümüne de erişmek mümkün değil. Bakalım Podcast yayınlarını Google'ın yeni çözümüyle yayınlanması kullanıcıları platforma çekebilecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim