Anlık Bildirim

Google'ın mesajlaşma platformu Allo bugün itibarıyla kapanıyor

Arama devi Google, 2016 yılında kullanıma sunduğu Allo mesajlaşma hizmetinin fişini bugün çekiyor. İstenilen popülariteyi yakalamayı başaramayan Allo bugünden sonra tarihe karışacak.
Google geçen yılın Aralık ayında Allo mesajlaşma hizmetini 2019 yılının Mart ayında kapatacağını açıkladı. Şirket, mesajlaşma platformunun Mart ayında kullanıcılara hizmet vermeyi durduracağını açıklasa da kesin bir tarih vermemişti. Beklenen gün gelmiş gibi görünüyor zira Allo’nun resmi web sitesinde platformun 12 Mart itibarıyla kapanacağını bildiren bir uyarı mesajı var.
Google, Allo'nun kapanacağını tam 3 ay öncesinden duyurmuştu. Mesajlaşma hizmetini bugüne kadar kullanmış olanlar için sohbet geçmişlerini ve aynı zamanda Allo aracılığıyla aldıkları fotoğraf ve video dosyalarını nasıl indirebileceklerini gösteren bir destek sayfası bulunuyor.

2016 yılında duyurulmuştu

Allo, 2016 yılında gerçekleştirilen Google I/O etkinliğinde,resmi olarak duyurulmuştu. Google özellikle de Hangouts'u kurumsal kullanıcılara kaydırmaya başlamasıyla birlikte tüketicilere yeni bir mesajlaşma platformu sunmak istemişti. Ne yazık ki Allo'nun hiçbir zaman istenilen popülariteye ulaşamaması sonunu hazırladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim