Anlık Bildirim

Opera'nın Android versiyonuna VPN desteği geliyor

Android platformunun en popüler internet tarayıcılarından biri olan Opera'nın yeni bir beta sürümü yayınlandı. Artık Opera uygulamasında yerleşik bir VPN deseği yer alacak.
Opera Software, bugün Android platformundaki mobil tarayıcısının, proxy ve VPN işlevlerini destekleyen yeni bir beta sürümünü yayınladı. Yeni özelliğin test aşamasında olduğu ve yakında tüm kullanıcılarda aktif olacağı belirtildi.

iOS için bir tarih verilmedi

Opera tarayıcısının VPN özelliği, kullanıcılara Asya, Avrupa ve Amerika olmak üzere üç geniş coğrafi bölgeye bağlanma seçeneği sunacak. Ayrıca hız konusunda endişe duyan kullanıcılar ise, VPN'in "En Uygun Konum" özelliğini kullanarak, bağlantı hızlarının en verimli olacağı VPN suncusuna bağlanabilecekler.
Opera bu gelişme ile birlikte Android platformunda VPN'i destekleyen en büyük tarayıcı konumuna geldi. Maalesef şirket bu özelliğin iOS'a gelip gelmeyeceği ile ilgili bir takvim açıklamış değil. Eğer bu özelliği hemen denemek istiyorsanız buraya tıklayarak Opera beta tarayıcı uygulamasını indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim