Anlık Bildirim

Playlist uygulamasından tuvalet odaklı ilginç tanıtım

ABD’de kısıtlı bir kitleye hitap eden Playlist uygulaması ilginç bir reklam kampanyası yaptı. Geliştiriciler tuvalet kağıtları ile uygulamayı ön plana çıkarmaya çalıştı.

Günümüzde bir ürünün bilinirliğini arttırmak için reklam yapmak büyük önem taşıyor. Genelde basılı veya dijital reklamlar belirli standartlar içerisinde tasarlanıyor. Zaman zaman da çok ilginç fikirler ortaya çıkıyor.

Tuvalet etkisi

ABD’de çevrim içi müzik sektöründe faaliyet gösteren Playlist uygulaması ilginç bir tanıtıma imza attı. Tuvalet kağıtlarına farklı sloganlar basan girişim ayrıca bir kare kod ile iOS uygulamasına kullanıcıları yönlendirmeye çalışmış.

Playlist henüz sektörde çok iddialı bir noktada değil. 40 milyondan fazla parça barındırıyor ancak belirli bölgelerde faaliyet gösteriyor. Abonelik gerektirmiyor ve gelirini reklamlardan elde ediliyor. Sadece iOS uygulaması olan girişim yakın zamanda Android uygulamasını da yayınlayacak.

Tuvalet kağıtları nereye ve ne kadar sayıda konuldu bilinmiyor ancak araştırmalar insanların tuvalette bile akıllı telefonlarından ayrılmadığını gösteriyor. Muhtemelen girişim bu gerçekten yola çıkarak böyle bir tanıtım kampanyası hazırlamış.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim