Anlık Bildirim

Spotify Lite versiyonu indirmeye sunuldu

Spotify uygulamasını daha tasarruflu bir şekilde kullanmak isteyenler için Lite versiyonu geliyor. Spotify Lite pek çok önemli özelliği kırparak 15MB boyutlarına inmiş durumda.

Son dönemde büyük platformların düşük donanımlı Android telefonlara göre Lite versiyonlarına ağırlık verdiklerini görüyoruz. Facebook, Instagram, Twitter derken Spotify da kırpılmış bir versiyon hazırladı.

Spotify Lite özellikleri

Spotify Lite hali hazırda Google Play mağazasında yayında ancak henüz tüm modeller için bir uyumluluk söz konusu değil. Bu bakımdan şimdilik harici kaynaklarda bulunabiliyor.

Yaklaşık 15MB boyutunda olan uygulama orijinal 100MB boyutun çok altında ancak bir o kadar da özelliklerinden kırpılmış. Örneğin sadece oluşturduğunuz listeler oynatılabiliyor ve tek başına parça seçilemiyor. Ayrıca liste içerisindeki parçalar da oynatılamıyor.

Diğer taraftan çevrimdışı oynatma, yüksek kalite müzikler, Spotify Connect harici aktarım özelliği yine uygulamada yer almıyor. Bu özellikler Premium kullanıcılarda da yok. Yani hem veri tasarrufu hem de özellik tasarrufu yapılmış. Bakalım Spotify kullanıcıları için bu boyutlar fedakârlık yapmaya değecek mi?


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim