Anlık Bildirim

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden PUBG uyarısı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), personeli için yayınladığı bilgilendirme yazısında PUBG’ye (PlayerUnknown's Battlegrounds) karşı uyarılarda bulundu. İşte detaylar:
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), personeli için yayınladığı bilgilendirme yazısında PUBG’ye (PlayerUnknown's Battlegrounds)karşı uyarılarda bulundu.

TSK içinde yayınlanan bilgilendirme yazısına göre teröristler, PUBG Mobile üzerinden istihbarat elde etmeye çalışıyor. Teröristler, TSK askerlerini oyun içerisinde arkadaş olarak ekliyor. Oyunda arkadaşlık kurduktan sonra istihbarat elde etmeye çalışıyorlar.

PUBG Mobile'da 2-4 kişilik takımlarla mücadele edilebiliyor. Takım olarak oynandığında sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabiliyor. TSK, oyun içi iletişimde askerlerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kışlada akıllı telefon kullanmak yasak

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde er ve erbaşların kışlada akıllı telefon kullanması yasak. Mehmetçiğin kışlada belirli koşullar ve saatlerde kullanabildiği cep telefonları oldukça basit özelliklere sahip. AskerCell’in kullanılabildiği telefonlara, beşi cep telefonu olmak üzere sadece yedi numara kaydedilebiliyor ve mesai saatlerinde ulaşılamıyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36103 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Siber Güvenlik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim