Anlık Bildirim

Twitter, Android uygulamasının tasarımını değiştirmeye hazırlanıyor

Twitter, Android uygulamasının BETA sürümünde yeni bir tasarımı deniyor. Test aşamasında olan yeni tasarım yayınlanmaya başlarsa, Android kullanıcıları için daha da kullanışlı olacak.
Geçen yıl Android uygulamasında meteryal tasarımı benimseyen Twitter, şimdi de kontrol butonlarını telefonun alt kısmına alan bir tasarımı test ediyor. Telefonların uzayıp büyümesi Twitter'ı da etkilemiş görünüyor ki tasarımda değişiklik kararı almış. Zira kontrol butonlarının yukarıda olması, özellikle uzun ve büyük ebatlarda akıllı telefonlarda kullanımı zorlaştırıyordu. 
Twitter, Android uygulamasındaki kontrol butonlarını alt kısma alarak iOS uygulamasıyla tasarımsal olarak benzerlik kazanmış oluyor. Test edilen tasarımın ana ekranının alt kısmına yerleştirilen kontrol butonları sırayla, ev, arama, bildirimler ve en sağda mesajlar butonları yer alıyor. Bazı Reddit kullanıcılarının yeni tasarımda, kontrol butonları arasında ekranını kaydırarak gezinilmeyeceğini aktardıklarını belirtelim. Yani bu demek oluyor ki butonlar arasında gezinmek için gitmek istediğiniz butona dokunmanız gerekecek. Yeni tasarımın Mayıs ayı içerisinde tam sürüme eklenmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim