Anlık Bildirim

WhatsApp'ın Android sürümü yeni özelliklerle güncellendi

WhatsApp'ın Android sürümü bir dizi yeni özelliğe kavuştu. Artık mesajlarınızdaki yazıları özel karakterlerle belirginleştirebileceğiniz gibi mesajları hemen bildirim üzerinden yanıtlayabileceksiniz.
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın Android sürümünü kullananlar için yeni bir güncelleme var. Artık mesajlarınızdaki yazıları özel karakterlerle belirginleştirme şansına sahipsiniz. Yani artık dilediğiniz kelimeleri kalın, italik veya üstü çizili şekilde vurgulayabilirsiniz.
Kelimeyi kalın göstermek için başına ve sonuna birer yıldız işareti (*kalın*) koymanız yeterli. İtalik yapmak için yine aynı şekilde iki alt çizgi arasına almanız (_italik_) gerekiyor. Üstü çizili yazmak için kelimeleri tilde işaretiyle (~cizili~) çevrelemeniz lazım.
Güncelleme ayrıca yeni mesajları hemen bildirimden yanıtlamanızı sağlayacak "Hızlı Cevap" özelliğini de getiriyor. Diğer yenilikler arasında birden fazla sohbeti aynı anda arşivleme, silme veya sessize alma bulunuyor. Ayrıca sohbetin içindeyken hızlı kameraya dokunarak galeriden fotoğraf veya video seçme şansına da sahipsiniz. Güncelleme, sohbet duvar kağıdı için sunulan düz renklerden birini seçme opsiyonu da sunuyor.
WhatsApp için yayınlanan yeni güncelleme Google Play Store üzerinde mevcut durumda. Güncellemeyi cihazınızdaki Play Store uygulamasını açarak soldaki hamburger menüsü aracılığıyla erişebileceğiniz "Uygulamalarım ve oyunlarım" bölümünden kontrol edebilirsiniz. WhatsApp henüz telefonunuza kurulu değilse buraya tıklayarak Android uygulama mağazasından indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12323 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim